Pokloni

Štampa na majicama

Bilo da želite originalni rođendanski poklon, kvalitetnu prezentaciju firme ili reklamu, štampa na majicama je idealan način da vaš motiv bude primećen.

Maksimalna veličina motiva za štampu je do A4 formata, a možete štampati i slike i tekst. Sve što je potrebno jeste da nam donesete sliku u elektronskom obliku ili zajedno sa nama pronađete i osmislite vaš motiv, a mi ćemo se potruditi da verno preslikamo ideju na tekstil. Pokloni kao što je majica sa zanimljivim motivom omogućavaju veliku kreativnost i slobodu u personalizaciji poklona.


Štampa na šoljama

Radimo štampu u malim tirazima, čak i na jedan komad.

Štampa na šoljama se radi u punom koloru u dimenzijama koje u zaviosnosti od šolje mogu biti u maksimalnim dimenzijama 21 x 9 cm, štampa od drške do drške šolje. U ponudi imamo klasicne sublimacione šolje i takozvane magične šolje.

Magične čolje odlikuje specificnost da tek pri termo reakciji daju odštampanu fotografiju, što znači da šolja u dodiru sa topilm napitkom termo reaguje i pojavljuje se odštampani brending.


Štampa na MousePad-u

Podloga za miša dimenizije 19x27cm je veoma kvalitetna i sama po sebi je unikatna jer dolazi sa odštampanom fotgorafijom, dizajnom ili tekstom koji se te vi birali.

Podloga za miša je napravljena od kvalitetne neklizajuće gume, sa gornje strane presvučena platnom. Podlogu štampamo tehnikom sublimacione štampe što omogućava da vaše fotografije budu lepih i jarkih boja.

Od sada možete imati podlogu za miš kakvu ste oduvek želeli. Sliku svog deteta ili vama drage osobe, napišite tekst sa posvetom, poklonite za rođendan, mogućnosti su velike.


Želite da obradujete nekoga?

Svratite do nas lično ili nas kontaktirajte i podelite sa nama vašu ideju, iskoristite naše ogromno iskustvo, i obradujte dragu osobu ili poslovnog saradnika na pravi način.